| Hepsinin şarkı sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
eren.ahsen Örnek Hepsici
| Konu: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 10, 2008 8:38 pm | |
| | |
|
| |
hps_brk ♥♥♥Hepsici Admin♥♥♥
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 10, 2008 8:45 pm | |
| Hepsi-tempo
Diyorlarki bize eninde sonunda hayat herkesi kuzulaştırırmış Döve döve yola yola getirirmiş sonunda mutlaka uzlaştırırmış Onların hiç aklı yok muymuş ha tekmeli toptan salak mıymış Baş kaldırmak sadece hayatı büsbütün zorlaştırırmış
Bizi de dövsün hayat Bizi de yorsun varsın Geciktirirler ancak durduramazlar
Geleceğe akar zaman Korkan yerinde saysın Bütün boşluklara sızar Yeninin gücü azar azar
Bıkmadan usanmadan Yaş alırken yaşlanmadan Pas tutmadan yas tutmadan Eğilmeden bükülmeden Ezmeden ezilmeden Kin tutmadan kül yutmadan
Tempo tempo tempo tempo
Tempo tempo tempo tempo Forte forte forte forte
Yaşamak istiyoruz yaşayacağız Hem de yasaksız bahçelerde Tıpkı tören gibi tıpkı şölen gibi Dolu dolu doya doya tamam mı?
Çekirdeksiz üzüm zeytin dalı Çiçek balı kan portakalı tadında Umut dolu hayat dolu Peki ya siz devam mı?
Dururmu dünya döner Kiminin yangını söner Kimi anlam çoğaltır Kimi anlam gömer
Su akar denizine kavuşur Deniz okyanusu ile buluşur Değişir herşey değişir Daha oynanmadı son el
Bıkmadan usanmadan Yaş alırken yaşlanmadan Pas tutmadan yas tutmadan Eğilmeden bükülmeden Ezmeden ezilmeden Kin tutmadan kül yutmadan
Tempo tempo tempo tempo
Tempo tempo tempo tempo Forte forte forte forte | |
|
| |
eren.ahsen Örnek Hepsici
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 10, 2008 8:48 pm | |
| | |
|
| |
cmr_bkt ♥♥♥Hepsici Admin♥♥♥
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 10, 2008 8:53 pm | |
| Seni sildim telefon defterimden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üf üf sıktın artık Sabırımı taşırdın artık Sakız gibi yapıştın da Tadımı kaçırdın artık Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın?... | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 10, 2008 11:13 pm | |
| - eren.ahsen demiş ki:
- sağol
bşi değil sağol buket.. | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Ptsi Şub. 11, 2008 4:56 pm | |
| | |
|
| |
yoshy_manyaqı_pelin ***Hepsici Reklamcı***
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Ptsi Şub. 11, 2008 11:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri C.tesi Şub. 16, 2008 9:44 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri C.tesi Şub. 16, 2008 10:19 pm | |
| - hps_brk demiş ki:
- kendi adıma ö.d.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri C.tesi Şub. 16, 2008 11:01 pm | |
| Tiktak - Hepsi
Tiktak(9) Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor
Sorularımı acılarımı beni kuşatan anılarımı Topladım birer birer sattım ah bir eskiciye Ne kazandı üzülenler gözyaşı dökenler Geriye bakıpta düşünenler Kazanamaz asla bu koşuyu Koş sakın ha ayağına bakma Koş sakın ha yarıda bırakma Nefesini tut durma aramaktan korkma
Tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor
Sorularımı acılarımı beni kuşatan anılarımı Topladım birer birer sattım ah bir eskiciye Ne kazandı üzülenler gözyaşı dökenler Geriye bakıpta düşünenler Kazanamaz asla bu koşuyu
Koş sakın ha ayağına bakma Koş sakın ha yarıda bırakma Nefesini tut durma aramaktan korkma
Tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor
Zaman zaman durma içimizden geç Zaman durma korkuyor senden
Tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor Aşk bir kez kaçınca geri gelmiyor Koş zamanı yakala Sakın ha yorulma Geçmişe bakınca yarın gelmiyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 17, 2008 12:32 pm | |
| KALPSİZSİN
senin iyi bir kalbin olduğuna inandım bekledim sabırla ama kabul yanıldım sen yalandın ne kadar uğraştıysam olmadı aşk sana bir türlü yakışmadı kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin
sözüne hiç güvenilmez sana aşktan bahsedilmez kalpsizsin kimseyi görmezsin yüzüne gülmezsin kendine hayransın bencilsin sevemezsin aynalara bir bak senden güzel mi var?
sevmeyi bilmezsin susar dinlemezsin kendine hayransın bencilsin sevemezsin aynalara bir bak senden güzel mi var?
kalbin taş mı oldu yoksa senin için sevmekte zorsa yalnız kal akıllan artık bak dünya dönüyor... | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 17, 2008 12:33 pm | |
| NEDENİNİ SORMA
Nedenini sorma buna hakkın yok yıllar sonra Gelip bana sorma Bu kadar kolay mı girmek hayatıma Her şey bitti deyip çekip gittin Hangi yüzle karşımdasın Yıllar geçti unuttum artık seni Ne istiyorsun?
Nedenini sorma Bana sorma Sormasanda sorma | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 17, 2008 12:34 pm | |
| İKİ KELİME
Söylemem gizlerim kalbimde iki kelime Kimbilir kimleri yandırır bu iki kelime Sormayın söylemem aşkı bulmak çok zor Harcamam boş yere değmiyor hiç kimse Aşktan sarhoş olsamda söylemem Saklarım her sorana söylemem Aşktan sarhoş olsamda söylemem Saklarım da her sorana söylemem Oda seviyor bu da seviyor seni seviyor herkes seviyor hey Oda seviyor buda seviyor seni seviyor Bana bunu sorma oooo yine duyamassın söyleyemem Bana bunu sorma oooo söyleyemem huuuu Söylemem gizlerim kalbimde kalsın istemem sormayın Gözlerim anlatsın Aşktan sarhoş olsamda söylemem Saklarım her sorana söylemem Aşktan sarhoş olsamda söylemem saklarımda her sorana Söylemem Oda seviyor buda seviyor seni seviyor herkes seviyor | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 17, 2008 12:34 pm | |
| YALAN
Hani bensiz bir hiçtin, nefes bile almak zor derdin Ben senin herşeyindim yalan yalan Gözün görmez başkasını senle ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber yalan yalan Şimdi gördüm gerçek yüzünü
Güne açan çiçekler gibi - yalan yalan Öyle saf ki sevgimiz - yalan Ayıramaz bizi hiç kimse - yalan yalan Ölene dek beraberiz - yalan
Hani bensiz bir hiçtin, nefes bile almak zor derdin Ben senin herşeyindim yalan yalan Gözün görmez başkasını senle ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber yalan yalan Şimdi gördüm gerçek yüzünü
Güne açan çiçekler gibi - yalan yalan Öyle saf ki sevgimiz - yalan Ayıramaz bizi hiç kimse - yalan yalan Ölene dek beraberiz - yalan | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 17, 2008 12:35 pm | |
| OLMAZ OĞLAN
Amanın da amanın kim gelmiş Eski sevgilim gelmiş Sütü sıcak içmiş belli Gezmiş görmüş öğrenmiş
Tok evin aç kedisi Aferinin delisi Ben seni nazlatamam Bulunur yenileri Ağa takılır biri Ben seni paslatamam
İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cızz yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda harcanma
E hadi canım hadi ama dışarı Hayat işte cıss yapıyor adamı İyi kötü hoşsun hala Buralarda paslanma
Sen beni sevdiğine inandırma Sen önce kendini inandır Ben sevilemeyen biri değilim ki Anlatıyorsun yıllardır
Hiç bana bakma olmaz oğlan Sen kendine ısmarlan Hiç bana bakma olmaz oğlan Başkasına yuvarlan | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 17, 2008 1:49 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Hepsinin şarkı sözleri Paz Şub. 17, 2008 4:08 pm | |
| | |
|
| |