| ŞiirlerR Buraya | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
hps_brk ♥♥♥Hepsici Admin♥♥♥
| Konu: ŞiirlerR Buraya Çarş. Şub. 13, 2008 1:22 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Paz Şub. 17, 2008 6:33 pm | |
| Dönemeç
Ben bu yolu seçtim Ne kadar uzun, ne kadar dönemeçli bu yol.. Ah!! Neden bende çekmek zorundayım bunları.. Acı mı bu, sevinç mi? İsmini koyamadığım şeyi ben neden yaşamak zorundayım. Bittiğinde her şey mutlu olmuyor mu insan? Yarış biter mutlu olursun, ama aslında sadece kendinle yarışırsın, Hayalden arkadaşlar yaratır onları kaybetmeye zorunlu kılarsın.. Bir kez hile yapma, bırak bir kez de onlar kendi rüya hayatlarında kazansın.. En azından onlar tatsın, "gerçek" hayatlarında kazanma, sevme, sevilme Duygusunu... | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Paz Şub. 17, 2008 6:35 pm | |
| Her Şey Gönlünce Olsun
Beklediğim o an geldi Belki geleceğimin hayaliydi Belki de yine beni yıkacak biriydi Ama ne yapayım bu kalp onu denemeliydi.
Aslında her şey başta belliydi Hiç bir umut yok gibiydi Ama bu gönül dinlemedi Olmayacağını bile bile beklemek istedi.
Belki hayallerimi süsleyen kişiydi Belki de bana göre olmayan biriydi Belki hayalerimden de üstün bir kişiydi Belki de bu garib ona layik değildi.
O da haklıydı Çünkü güveni yoktu kimseye Kahretsin benimde diyecek bir sözüm yok bu güvene Çıkmış bir kere inmez ki sekize.
Ama helal olsun be Delikanlı kızmış yine Açıkca anlattı olmayacak diye Artık duacısıyım her şey gönlünce olsun diye. | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Paz Şub. 17, 2008 6:35 pm | |
| Unuttum İşte
Yokluğundan eser kalmadı içimde Sensizlik diye bir kavram yok artık Hayatım sensiz o kadar güzel ki Artık bir endişe yok gözümde Bir gün acaba gider mi diye Sorular yok artık kalbimde Ben o olmadan ne yaparım. Düşüncesi yok artık beynimde Her şeyin ilacı zamanmış meğer Gerçekleri bütün çıplaklığıyla gösteren Yanlış yoldan doğru yola sürükleyen Değer kavramını benimseten. Sadece zamanmış meğer Seni unutmak çok zor sanmıştım O kadar kolaymış ki seni unutmak Zerre kadar bir değerin yok kalbimde Şimdi sen mutlu ol yaşamında Ben şimdi çok mutluyum Unut dedin bak sonunda oldu. Seni unuttum unuttum işte. | |
|
| |
cmr_bkt ♥♥♥Hepsici Admin♥♥♥
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Paz Şub. 17, 2008 6:42 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Paz Şub. 17, 2008 8:13 pm | |
| | |
|
| |
yoshy_manyaqı_pelin ***Hepsici Reklamcı***
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Ptsi Şub. 18, 2008 7:28 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Çarş. Şub. 20, 2008 3:47 pm | |
| | |
|
| |
cemreci ..HePSiMaNia..
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Çarş. Şub. 20, 2008 11:31 pm | |
| beyenemendim ama yende saol | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Perş. Şub. 21, 2008 8:52 pm | |
| aman beğenmezsen beğenme!bşi değil=) | |
|
| |
cmr_bkt ♥♥♥Hepsici Admin♥♥♥
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Perş. Şub. 21, 2008 9:09 pm | |
| - Kömür_Prenses demiş ki:
- beyenemendim ama yende saol
zaten şu sıralar bu sitedeki hiçbişeyi beğenmiyosun... neese sustum | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Cuma Şub. 22, 2008 11:15 pm | |
| | |
|
| |
Kömür_Prenses ♥♥♥Hepsici Admin♥♥♥
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Çarş. Şub. 27, 2008 5:51 pm | |
| ANLATAMIYORUM Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle?
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce.
Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epiyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. ORHAN VELİ BU ŞİİRİ KİM BEYENMEZ BİLMEM AMA AKLINLA Bİ SORUNU VARIDR KESİN BEN ORHAN VELİNİ ŞİİRLERİNİ ÇOK SEWERİMM... | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Çarş. Şub. 27, 2008 5:55 pm | |
| İSTANBUL’U DİNLİYORUM
İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı Önce hafiften bir rüzgar esiyor Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar, ağaçlarda; Uzaklarda, çok uzaklarda, Sucuların hiç durmayan çıngırakları İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı
İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı Kuşlar geçiyor, derken Yükseklerden, sürü sürü, çığlık çığlık. Ağlar çekiliyor dalyanlarda Bir kadının suya değiyor ayakları İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı
İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı Serin serin Kapalıçarsı Cıvıl cıvıl Mahmutpaşa Güvercin dolu avlular Çekiç sesleri geliyor doklardan Güzelim bahar rüzgarında ter kokuları İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı
İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı Başımda eski alemlerin sarhoşluğu Los kayıkhaneleriyle bir yalı Dinmiş lodosların uğultusu içinde İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı
İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı Bir yosma geçiyor kaldırımdan Küfürler, şarkılar, türküler, laf atmalar. Bir şey düşüyor elinden yere Bir gül olmalı İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı
İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı
Bir kuş çırpınıyor eteklerinde Alnın sıcak mı, değil mi, biliyorum Dudakların ıslak mı, değil mi, biliyorum Beyaz bir ay doğuyor fıstıkların arkasından Kalbinin vurusundan anlıyorum İstanbul'u dinliyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Çarş. Şub. 27, 2008 5:55 pm | |
| - cmr_bkt demiş ki:
- Kömür_Prenses demiş ki:
- beyenemendim ama yende saol
zaten şu sıralar bu sitedeki hiçbişeyi beğenmiyosun... neese sustum SUS ZATEN | |
|
| |
| Konu: Geri: ŞiirlerR Buraya Çarş. Şub. 27, 2008 5:56 pm | |
| - hps_brk demiş ki:
- aman beğenmezsen beğenme!bşi değil=)
BEYENMEM TABİ | |
|
| |
| ŞiirlerR Buraya | |
|